­

4Days4Energy4AllInschrijven2018 slider

Na drie succesvolle edities van 4Days4Energy4All organiseren Energy4All ambassadeurs Ronald en Paula Barnas met de hulp van vele vrijwilligers opnieuw dit prachtige fietsevenement met de start op Hemelvaartsdag. 4Days4Energy4All is een 4-daagse fietstocht door Nederland (en dit jaar ook een stukje over de grens). We fietsen met een groep van maximaal 40 deelnemers in het hemelvaartsweekend ongeveer 600 kilometer. Alle energie geven voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Vandaag starten we met de online inschrijving voor 4Days4Energy4All 2018 en lanceren we ook onze nieuwe website.
We hebben inmiddels al veel inschrijvingen mogen ontvangen, kijk bij Sponsor Deelnemers wie mee gaat fietsen.


Geef je energie
Wist je dat er in Nederland elke week 2 kinderen worden geboren met een energiestofwisselingsziekte? 50% van deze kinderen overlijdt al voor hun 10e verjaardag en 70% wordt nooit volwassen. Door mee te doen geef je je energie voor al die patienten met een gebrek aan energie die hun zo ziek maakt. Er is nu nog geen medicijn maar het medicijnonderzoek van professor Smeitink en zijn team is al vergevorderd. Het potentieel medicijn is al getest op volwassen patienten en de testen van het medicijn bij kinderen volgen. Hier is echter heel veel geld voor nodig, 
De opbrengst van 4Days4Energy4All 2018 zal bijdragen aan dit zo belangrijke medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen, het doel waar Stichting Energy4All zich al sinds 2006 voor inzet. Lees meer over Stichting Energy4All.

Informatie voor deelname
Ben je geinteresseerd? Kijk voor meer informatie in het menu onder 4Days4Energy4All.
Om alvast een beeld te krijgen van 4Days4Energy4All is het leuk om even terug te kijken naar onze voorgaande edities.

Schrijf je nu in voor 4Days4Energy4All 2018

­