­

Geweldig dat je mee gaat doen met 4Days4Energy4All 2018. Elke deelnemer die de sportieve uitdaging aangaat zal minimaal € 444,- aan sponsorgeld ophalen voor Stichting Energy4All die daarmee belangrijk medicijnonderzoek steunt om energiestofwisselingsziekten te stoppen. Met het aanmaken van jouw PIF sponsorpagina kan je op een makkelijke manier je omgeving laten sponsoren. En je kan precies bijhouden hoeveel je al hebt opgehaald. Maar ook hoeveel je team al heeft opgehaald. Maak nu je pagina aan en wij als organisatie zullen deze link plaatsen op de Deelnemers pagina hier op de site bij jouw naam. 

Maak hier jouw PIF sponsorpagina aanSponsorpagina aanmaken

Stap 1: Ga naar https://www.pifworld.com/nl/projects/OyACZuKeSSY/4days4energy4all-2018/about

4Days4Energy4All2018 PIF RodeButton

Stap 2: Klik op de Rode ronde button rechts onderaan en daarna op de STER: 'Actie starten'.

Stap 3: Er komt een scherm waar je een aantal gegevens voor je 4Days4Energy4All actie in dient te vullen.
Vul je streefbedrag van € 444,- (of meer) in en je motivatie (iets over jezelf en waarom je deze uitdaging aangaat) en naam. Als je wilt kies je een label voor je actie, bijvoorbeeld 'Uitdaging'.

Heb je nog geen account? Vul dan je emailadres en een wachtwoord in om die aan te maken.
Heb je al wel een account en ben je nog niet ingelogd, klik dan op ‘Heb je al een account’ en vul je gegevens in.
KLIK vervolgens op AANMAKEN

Je hebt nu je eigen PIF pagina en je kan nu worden gesponsord om geld op te halen voor 4Days4Energy4All. Hier kan je ook zien hoeveel sponsorgeld je hebt opgehaald en op de tijdlijn ook wie je heeft gesponsord.

Stap 4: Klik op ‘Toolkit’ naast de Tijdlijn voor een overzicht van verschillende opties voor je pagina.
Je kunt je PIF pagina opleuken door een leuke profielfoto en achtergrondfoto toe te voegen. Ook kan je foto’s, video’s en blogs plaatsen op je pagina en kan je hem makkelijk delen via je social media, mail en whatsapp. Je kunt hier ook je streefbedrag en op diezelfde pagina ook de tekst van ‘Mijn motivatie’ aanpassen.

Succes met je fondsenwerving.
Hoe kunnen mensen mij Sponsoren?

Via jouw PIF pagina link kan iedereen je nu sponsoren. Deel je link en de sponsor komt op jouw pagina terecht.
Je sponsoren hoeven GEEN account aan te maken om je te kunnen sponsoren!
Binnen een paar klikken kan er gedoneerd worden. Hier het stappenplan voor de sponsor:

Stap 1: Klik op de SUPPORT knop bovenaan op de pagina van de deelnemer of het Team dat je wilt sponsoren.
Stap 2: Kies vervolgens een sponsorbedrag of vul zelf een bedrag in (vanaf € 1,-). Klik dan op 'Volgende'.
Stap 3: Je komt nu op een pagina waar je je gegevens invult.

  • Vul hier je Naam en Emailadres in.
  • Schrijf een bericht bij de donatie, bijvoorbeeld een aanmoediging of van welke actie deze donatie is.
  • Als je liever onder een andere naam of anoniem wilt doneren klik dan op de schuifknop en vul indien gewenst bijvoorbeeld een bedrijfsnaam of naam van een club in.
  • Kies je betaalwijze: iDeal of Creditcard
  • Ga akkoord met de voorwaarden van Pifworld.
  • Klik op doneren!
  • Klik bij keuze voor iDeal op jouw bank en betaal de donatie. Bij creditcard kun je hier veilig je creditcardgegevens invullen. Na bevestiging is je donatie gedaan. Bedankt! Jouw donatie is terug te vinden op de tijdlijn van de deelnemer.

Sponsoring via smartphone

Dit kan soms problemen geven door de instellingen van de provider. Dit komt niet heel vaak voor maar je sponsor kan het oplossen om via de computer de donatie alsnog te doen. Of de donatie via bankrekening overmaken.

Transactiekosten

Bij iedere sponsoring wordt er door PIFworld een extra bedrag aan transactiekosten in rekening gebracht van € 0,25 bij iDeal betaling en € 0,33 bij betaling via creditcard. Deze transactiekosten komen bovenop het bedrag wat de sponsor aan jou doneert (bijvoorbeeld € 10,- + € 0,25). Op deze manier neemt de sponsor de transactiekosten voor zijn rekening en komt de donatie (in deze € 10,-) ten goede aan Stichting Energy4All.

PIfworld rekent sinds kort 4% aan kosten door aan Stichting Energy4All, zij zijn hiermee nog de goedkoopste sponsorsite.
Als je grote bedragen wilt doneren, bijvoorbeeld van een sponsoractie, kan je deze beter direct overmaken op de bankrekening van Stichting Energy4All o.v.v. Donatie 4DAYS2018 + deelnemer en/of actie. Onze administratie kan dit dan laten bijschrijven op je sponsorpagina zonder de extra kosten.

Factuur

Als een sponsor graag een factuur wil is dat geen probleem, neem daarvoor even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bankrekeningen tnv Stichting Energy4All.

Doneer ovv 4Days4Energy4All + evt. naam deelnemer en actie.

  • ING   NL96INGB0000004403
  • RABO   NL12RABO0117041203

ANBI

Stichting Energy4All is sinds 1 januari 2008 aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) instelling bij de belastingdienst.
Een gift aan Forza4Energy4All / Stichting Energy4All is daardoor fiscaal aftrekbaar. Stichting Energy4All ANBI registratienummer:  815680296.

Vragen of problemen

Heb je nog vragen of loop je tegen probemen aan? Neem dan contact op met onze Pifworld expert Paula Heijne en zij helpt je graag verder.
Pifworld Energy4All | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-29290679

Bedankt voor je inzet namens de organisatie van 4Days4Energy4All en Stiching Energy4All!

­